Rivning, Sanering & Hussvamp

Här kan du få hjälp med rivning, sanering samt hantering av hussvamp. När det kommer till hussvamp erbjuder vi hjälp med utredning, provtagning, arbetsledning eller sanering av äkta hussvamp. I övrigt kan vi hjälpa till vid såväl renoveringar som fuktskador.

Rivning

Vi river och frilägger både vid fuktskador och vid renoveringar. När vi utför en rivning plastar vi för öppningen till angränsande utrymmen samt för ventilationen. Detta för att damm eller mögelsporer inte ska påverka resterande delar av byggnaden och inomhusmiljön.

Sanering

En sanering utförs på fuktrelaterade byggskador likt rötsvampsangrepp och mögel. Öppningar till angränsande rum plastas för, för att de inte ska påverkas. Information om skyddsutrustning och vilka föreskrifter som finns lämnas till fastighetsägare och andra som nyttjar fastigheten.

Äkta hussvamp

Hussvamp och dess sporer ligger latent i många trähus i väntan på rätt förutsättningar för att kunna bryta ut. Vid utbrott är det en väldigt aggressiv rötsvamp som angriper och bryter ner organiskt material, ibland också bärande byggnadsdelar.

Kundens behov

Tack vare många år med hantering av vatten och fuktskador förstår vi vikten av att hitta provisoriska lösningar för de som nyttjar bostaden, fastigheten eller lokalen. Vi skapar lösningar för att du ska kunna leva ett normalt liv under tiden vi genomför en reparation eller sanering. Lösningarna anpassas utifrån vilka önskemål och behov du som kund har.

BLI KONTAKTAD

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi på KN Fuktteknik & Entreprenad AB till dig snabbat möjligast.

Kontaktformulär

KN FUKTTEKNIK & ENTREPRENAD AB

Adress

Ferlins Väg 23
458 32 Färgelanda