Mögel i hus Trollhättan

Misstänker du i Trollhättan att du har mögel i ditt hus? Vi hjälper dig med utredning av mögel och fukt. Det händer att fuktrelaterade skador på byggnader uppstår, vilket kan leda till sämre inomhusmiljö. Skador likt dessa kan orsakas av bland annat byggfel, läckage och slitage.

I många fall upptäcks skadorna genom synliga fuktmärken och formförändringar, avvikande lukter och att man upplever hälsobesvär när man vistas i inomhusmiljön. I dessa fall rekommenderas en fukt och mögelutredning där man utför en noggrann fuktmätning samt kontroll av konstruktionen.

Vissa gånger kan det vara aktuellt med provtagning för att kontrollera exempelvis luftkvalitén. Vi har samarbete med ett laboratiorium dit vi skickar både luftprover och materialprover för analys och mikroskopering.

Utredningen

Mögelpåväxt och fuktskador kan vara synliga, däremot är de mikrobiella skadorna oftast dolda i konstruktionen. Med hjälp av mångårig erfarenhet kan vi härleda vart lukter kommer ifrån och i vilka byggnadsdelar en kontroll bör genomföras.

Vid utredningen utför vi en kontroll av alla tillgängliga byggnadsdelar. Där inkluderas boytor men även vind och krypgrund. När utredningen är slutförd får du ett protokoll med åtgärdsförslag.

Mögel i hus Trollhättan

Låt oss på KN Fuktteknik & Entreprenad AB hjälpa dig med med utredningen av ditt hus. Vare sig du misstänker mögel i ditt hus eller ifall du är säker på din sak är du välkommen till oss för att få rätt hjälp. Med vårt arbetet är vi aktiva i bland annat Trollhättan och dess närområde. Kontakta oss för en offert på arbetet.

Mögel i hus Trollhättan

BLI KONTAKTAD

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi på KN Fuktteknik & Entreprenad AB till dig snabbat möjligast.

Kontaktformulär

KN FUKTTEKNIK & ENTREPRENAD AB

Adress

Ferlins Väg 23
458 32 Färgelanda