Fuktmätning Vänersborg

Befinner du dig i Vänersborg eller dess omnejd och önskar hjälp med en fuktmätning? Då har du kommit helt rätt!

Vanligtvis utförs en fuktmätning i samband med misstankar om fuktskada. Dessutom är det vanligt att det utförs vid renovering och nyproduktion för att säkerställa att stomme och stombeklädnad är torr innan man applicerar ytskikt/tätskikt. En fuktmätning med protokoll är det perfekta sättet att kvalitetssäkra renoveringen eller byggnaden vid en nyproduktion.

Fuktmätning är en viktig del i processen för att man ska minska risken för att bygga in kvarvarande fukt som sedan kan orsaka mögelskador eller andra typer av skador. Även för att fukt inte ska påverka annat byggmaterial så som förtvålning av mattlim.

Hur går det till?

En fuktmätning utförs i de byggdelar som bedöms vara nödvändiga. Detta varierar beroende på konstruktionen eller där det funnits risk för att ha blivit utsatt för fukt. Under fuktmätningen tas det bilder för dokumentation. När fuktmätningen är slutförd skickas alltid ett mätprotokoll med bilder och/eller ritanvisningar.

Beroende på vilken konstruktion det handlar om och hur åtkomsten ser ut kan fuktmätningen genomföras på olika sätt med olika typer av instrument.

Fuktmätning Vänersborg

Låt oss på KN Fuktteknik & Entreprenad AB hjälpa dig med din fuktmätning. Med vårt arbetet är vi aktiva i bland annat Vänersborg och dess närområde. Kontakta oss för en offert på arbetet. Givetvis är du även välkommen att kontakta oss ifall du har några frågor.

Fuktmätning Vänersborg

BLI KONTAKTAD

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi på KN Fuktteknik & Entreprenad AB till dig snabbat möjligast.

Kontaktformulär

KN FUKTTEKNIK & ENTREPRENAD AB

Adress

Ferlins Väg 23
458 32 Färgelanda